SlovenskýMagyarEnglish

Oznam-Hirdetés

 05.08.2013

Vážení občania,

Ministerstvo verejnej správy a spravodlivosti Maďarska ponúka prípadnú pomoc

pre Maďarov žijúcich na Slovensku v súvislosti so zmenou vysielania televíznych programov na digitálny systém.
Z dôvodu zmeny vysielania od 31. júla a od 31. októbra, je potrebné ku klasickým televíznym anténam zabezpečiť tzv. set top box, pomocou ktorého sa pre používateľa umožní sledovanie programov M1, TV2 a RTL-Klub. Na zabezpečenie set top boxu maďarský štát sa snaží pomocou nadácií prispieť odkázaným občanom (hlavne dôchodcom s nízkym dôchodkom, viacčlenným rodinám a rodinám v hmotnej núdzi).
Bližšie informácie Vám poskytnú na telefónnom čísle 0918423569 alebo na e-mailovej adrese  iroda@procivis.sk. 
Tisztelt Polgárok!

A magyar Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium esetlegesen támogatást nyújt a magyarországi televíziós műsorsugárzás digitális átállásával kapcsolatban a szlovákiai magyarok részére.
Mint ismeretes, az átállás okán a klasszikus antennákat használó polgárok, akik igényt tartanak az M1, TV2 és az RTL-Klub műsorainak vételi lehetőségére a július 31-ei, illetve október 31-ei átállást követően, beltéri vételi egységre - set top boxra - lesz szükségük.

Ennek beszerzéséhez kíván hozzájárulni a magyar állam alapítványi támogatásokkal azok esetében, akik gazdasági-szociális helyzetük következtében nem képesek az említett eszköz megvásárlására - döntően tehát a kisnyugdíjasok, a nagycsaládosok, illetve a szociális segélyből élők részesülhetnek támogatásban.
Bővebb tájékoztatást nyújtanak a 0918 423 569-es mobilszámon, vagy a következő e-mail címen: iroda@procivis.sk. Igénylő lapot letölthetik az alábbi mellékletről vagy a községi hivatalban vehetnek át.Informatív igénylő lap

 


Zoznam aktualít: